Sainpas nyt tämän ensimmäisen osan tänne. :) Toivoisin kommentteja paaaljon. Ja voisitteko myös sanoa onko kuvat sopivan kokoisia/selviä? Kuvat ovat hieman mössöisiä, koska huomasin että pelin grafiikat ei olleet täysillä :D (Viimmeinen kuva on vissiin ainut jossa on paranneltu grafiikka?)

1-1-1.jpg

Tässä on Linda Bauer. Hän on 19 vuotias neitokainen, joka tuli hylätyksi 5 vuotiaana... Hän muistaa tasan tarkkaan juoppo isänsä ja huora äitinsä kasvot ja pahalla muistaakin; Vanhemmat eivät edes vaivautuneet laittamaan Lindaa adoptoitavaksi vaan heittivät suoraan kadulle. "Orpokoti" kuitenkin auttoi Lindan jaloilleen ja nyt hän omistaa ylisuuren tontin ja 4 800 simeleonia. Linda pitää lapsista ja toivoisikin jonain päivänä saavansa 6 lastenlasta.

1-2.jpg

Linda ja Tito-koira ovat olleet yhdessä aina kadulta saakka. Tito sai tulla Lindan mukana Orpokotiin ja sen kautta myös asumaan Lindan kanssa.

1-3.jpg

Lindan kaikki 4 800 simeleonia kului tähän pieneen kotteroon. Hän sai kuitenkin ostettua kaikki välttämättömimmät, vaikka lattioita ja tapeetteja nyt ei saanutkaan.

1-4.jpg

Postinkantaja toi lehden ja Linda päätti lukaista sen. Lehdessä oli myös muutamia työpaikkahakemuksia ja Linda haki Laki? alalle ja myöhemmin sinä päivänä Linda sai tiettää, että oli saanut kyseisen työpaikan.

1-5.jpg

Ja iltasella Linda päättikin mennä miehenmetsästyyn. Soitto taksikeskukseen ja pian taksi hurahtikin jo Lindan tontin edustalle.

1-6.jpg

Hän saapui paikalle, missä oli moniamonia baaritiskejä ja komeita baarimikkoja.

"Mieheni saisi olla punatukkainen ja edes vähän ahkera työssään.."

Tämä mies, joka esitteli itsensä Kauto Vismaseksi, oli punatukkainen, mutta hän ei välttämättä ollut kovin ahkera työssään.. Mutta hän saa silti kelvata.

1-7.jpg

He menivät yhdessä Lindan asunnolle ja Linda tietysti koitti hieman flirttailla Kautolle, jos tämän sydän vaikka lämpenisi Lindalle.

1-8.jpg

Tutustu, ihastu, rakastu. Pian Kauto ja Linda ihastuivat toisiinsa ja siitä seurasi se, että nuori pari päättivät seurustella. Pian he jo rakastuivat ja muuttivat yhteen.

1-9.jpg

Kauto toi rahaa suurinpiirtein 20 000 simeleonia josta osa pääsikin säästöön. Tälläinen talonretale kumminkin saatiin väliaikaisesti rakennettua.

1-10.jpg

Kun talo tuunattiin, tuunattiin myös Kauto. Kauto on mammonatavoitteinen (ei kyllä kauaa!) ja hän haluaa päästä rikollisneroksi. Mutta kuitenkin hän meni poliisilaitokselle töihin. Mitälöhän miehen päässä oikein liikkuu? Kuitenkin, komea on.

1-11.jpg

Eräänä aamuna parin juotua aamukahvit Linda päätti kosia Kautoa.

 

1-12.jpg

Linda oli huomannut, että hänen tekee kokoajan mieli jotain ja mikään ei meinaa pysyä sisällä.. Olisiko se ruokamyrkytys vai ihan jotain muuta?

1-13.jpg

Linda oli epäillyt raskautta. Myös raskaustesti oli positiivinen. Joten hän oli raskaana. Ajatus tietysti ilahdutti Lindaa, mutta miten Kauto suhtautuisi?

1-14.jpg

Lindan oli kuitenkin pakko ottaa se puheeksi, sanoisi Kauto mitä tahtoo.

"Kauto.. Minulla olisi sinulle vähän asiaa."

"Kerro kultaseni."

"No katsoskun.."

"Sano suoraan vaan."

"Katsoskun.. Olen raskaana.."

"IHANAA! Voi että minun oma poikaseni, tai tyttäreni! Vien hänet kyllä sitten lomailemaan!"

"Ihanaa että sanot noin, pelästyin, että et pitäisi lapsesta."

"Tottakai pidän, minä rakastan lapsia!"

1-15.jpg

"Voi siellä se minun pikku vauvva potkii äitin masua. Ostan sinulle jalkapallon syntymäpäivälahjaksi!" Kauto ei ottanutkaan sitä niin vakavasti, kuin Linda luuli hänen ottavan.

1-16.jpg

Kauto oli edennyt poliisiurallaan ja oli tätänykyä yötöissä. Lindaa pelotti nukkua yksin vuoteessa joten hän aina kutsui Titon viereensä nukkumaan, tosin tästä ei tykännyt töistä tullut, uupunut Kauto..

1-17.jpg

(Tässävälissä talo on hieman uudistunut) Linda oli päivät pitkät pelaamassa upouudella tietokoneella. Joskus hän pelasi jopa niin vauhdikkaasti että taisi vauvva mahassakin kiertää parikertaa ympäri.

1-18.jpg

1-19.jpg

Jos Lindan lempipuuhaa oli pelaaminen, Kauton on sitten kyllä jääkiekko- ja jalkapallomatsien katsominen.

"Nyt se on niin lähellä, älä nyt Ville pieni munaa hyvää maalintekopaikkaa!"

"Jes! Se teki sen! Maali! Voitto! Jes!"

"Olisitko hiljempaa yritän nukkua!?"

1-20.jpg

Linda heräsi aina kun Kauto hipsi hänen viereensä nukkuaan tämän tultua töistä.

"Hyvää yötä kulta."

"Hyvää yötä."

21-1.jpg

Lindan ensimmäinen synnytys alkoi hänen tultua suihkusta.

"Kauto, minulla tuleee supistuksia.. Yhä kovempaa. AAAAA! Se syntyy!! TOHELO TULE TÄNNE HETI!"

22-1.jpg

Kauto tietenkin saapui juosten huutavan Lindan luo seuraamaan esikoisensa syntymää.

23-1.jpg

"Voi että. Minun oma tyttäreni. Voi Mei pientä, kun on suloinen. Hän peri ainoastaan minun hiustenvärin, muuten hän on ihan sinun kopio, Linda kulta."

24-1.jpg

25-1.jpg

26-1.jpg

Kaikki pyöri nyt Mein ympärillä, jäi Tito hieman yksinäiseksi, ja mitä siitä tulee jos tidella seurallinen koira jää yksin?

27-1.jpg

Joten päätettiin Titolle ostaa kaveri. Tämän mennun nimi on Miina.

28-1.jpg

Miinaa ja Titoa ei kuitenkaan unohdettu täysin, tietenkään! Kauto suorastaan juoksi Miinan luo kun tämä saapui taloon.

29-1.jpg

(Tässä kuvassa taitaa olla paremmat grafiikat?) Linda ja Kauto päättivät mennä naimisiin, kaikessa hiljaisuudessa Mein ja rakkauden kunniaksi.

30-1.jpg

Pian olikin Mein jo aika kasvaa. Isi seurasi ja kannusti vierellä kun esikoinen kasvaa.

31-1.jpg

Tälläinen tyllerö Meistä(?) :D kasvoi. Kaunis tyttönen, niin äitinsä näköinen(?)

 

Tähän on hyvä lopettaa. Tiedän myös sen että kuvia oli aika vähän, korjautuupi ensi osassa(?) :p

Kommentteja? :)